Team XC Gold

Teknik, valla och eget elitkontrakt med Team XC Gold

Som medlem i Team XC Gold får du ett personligt elitkontrakt på skidor, stavar, pjäxor, vallor, glasögon samt skidhandskar i samarbete med Salomon, Fischer, Swix, Bliz, Lillsport, Swedemount samt Alpina genom sportbutiken Elitsport i Östersund. Detta ger dig otroliga fördelar i form av oslagbara priser med högsta kvalité. Dessutom får deltagarna rabatter på övrigt sortiment hos Elitsport samt på Sportshopen som kommer vara vår egna klädsponsor under året.

https://www.sportshopen.com/sv-se/

Träna med och få information av världseliten

På våran egna slutna facebookgrupp får ni uppdaterad information av världsledande skidåkare.
Ni får följa med på Oskar Kardins resa mot nya segrar i Ski Classics. Han ger er information om träning och livet som skidåkare.
Missa inte chansen att leva som en elitskidåkare och delta på elitåkarnas egna träningspass och läger.

Information om valla och utrustning

Som medlem i XC Gold får ni ta del av intressant och uppdaterad information om utrustning samt valla.
Vi i Team XC Gold försöker alltid anpassa oss efter medlemmarnas önskemål för att ni ska få ett så bra upplägg som möjligt. Genom våra kontakter och samarbetspartners kan vi erbjuda läger med absolut toppkvalité.
Som medlem i Team XC Gold har du rabatterade priser samt förtur till bokning av alla läger på både barmark och snö.

Varje vecka, gemensamt styrkepass samt träningsprogram

I vår egen Facebookgrupp tar du del av texter, film och övningar inom träning, teknik och vallning samt kost och psykologi av teamets världsledande forskare och ledare.

Där kör vi veckans styrkepass. Vi kommer dessutom köra andra pass live där ni har chansen att utvecklas som skidåkare. Vi lägger också ut olika typer av träningsprogram som deltagarna kan träna efter. Du får följa några av världens bästa långloppsåkare som Oskar Kardin samt åkare i Team Engcon på deras resa mot segrar i de största långloppen. I tillägg får du ta del av Jerry Ahrlins nya liv som glad motionär. Han kommer att berätta om sina erfarenheter och hur man lyckas även om man inte har möjlighet att träna på heltid. Vi bjuder också på inblickar i andra skidåkares liv och satsningar.

Bli medlem

Pris 3 295 kr inkl moms. Mer info och anmälan på xcgold.se
Anmäla öppnar 23.e maj

Välkommen till Team XC Gold!