Team XC Gold

Teknik, valla och eget elitkontrakt med Team XC Gold

Som medlem i Team XC Gold får du ett personligt elitkontrakt på skidor, stavar, pjäxor, vallor, glasögon samt skidhandskar i samarbete med Salomon, Fischer, Swix, Bliz, Lillsport, Hoka, Trimtex samt Alpina genom sportbutiken Elitsport i Östersund. Detta ger dig otroliga fördelar i form av oslagbara priser med högsta kvalité. Dessutom får deltagarna 30% rabatt på övrigt sortiment hos Elitsport.

Rabatt på vallning och läger

Vi i Team XC Gold försöker alltid anpassa oss efter medlemmarnas önskemål för att ni ska få ett så bra upplägg som möjligt. Under året kommer vi planera in åtta stycken läger samt utöver det (om intresset är stort) erbjuda kortare träffar/läger utifrån era önskemål. Alla planerade läger och tävlingar kan ni läsa om under fliken aktiviteter.

Som medlem i Team XC Gold har du rabatterade priser samt förtur till bokning av alla läger och tävlingsresor på både barmark och snö, tillsammans med några av världens främsta skidåkare och ledare på plats.

Medlemmarna kommer erbjudas rabatterade priser av Team XC Golds egna världs-ledande vallare på Vasaloppet, samt på andra utvalda lopp under vintern.

Varje vecka, gemensamt styrkepass samt träningsprogram

I vår egen Facebookgrupp tar du del av texter, film och övningar inom träning, teknik och vallning samt kost och psykologi av teamets världsledande forskare och ledare.

Där kör vi också varje vecka ett gemensamt styrkepass live. Vi kommer dessutom köra andra pass live där ni har chansen att utvecklas som skidåkare. Vi lägger också ut olika typer av träningsprogram som deltagarna kan träna efter. Du får följa några av världens bästa långloppsåkare på deras resa mot segrar i de största långloppen. I tillägg får du ta del av Jerry Ahrlins nya liv som glad motionär. Han kommer att berätta om sina erfarenheter och hur man lyckas även om man inte har möjlighet att träna på heltid. Vi bjuder också på inblickar i andra skidåkares liv och satsningar.

Bli medlem

Pris 2 995 kr inkl moms. Mer info och anmälan på xcgold.se

Anmäla öppnar 15.e april

Välkommen till Team XC Gold!