Om Team XC Gold

Nu har vi i XC Gold laddat om och är redo för vår sjunde säsong. Vi fortsätter att utveckla konceptet, och “XC Gold – familjen” växer för varje år.  Vi vill välkomna er till en fantastisk resa där ni kommer lära er massor om träning och er själva.

Nytt för i år är att ni kommer kunna följa Oskar Kardin på sin resa mot nya segrar på långloppen. Han kommer dela med sig av sin träning och dessutom delta på våra läger. Vi ledare i XC Gold har som mål att erbjuda er det bästa upplägget med de bästa ledarna och lägren.

Tillsammans med med våra personligt utvalda experter inom idrottsfysiologi, idrottspsykologi, teknik, kost, vallning och material, får ni nu den unika möjligheten att åka för ett team med stark lagkänsla med samma möjligheter som elitaktiva.

Tanken med upplägget är att erbjuda ett vinnande koncept där ni löpande kommer få information av oss aktiva och experter om träning, vallning, kost, teknik och taktik och massor av annan intressant information. Vårt mål är att dela med oss av alla våra samlade kunskaper och skapa ett team där ni ska få chansen att känna hur det är att vara elitåkare. Tillsammans ska vi skapa något unikt och starkt som gör att vi alla får ett roligt och lärorikt år.

Medlemmarna kommer också få fantastiska erbjudanden på utrustning med personliga elitkontrakt på material samt kläder genom våra samarbetspartners. Dessutom är det förtur och fantastiska rabatter på evenemang som läger, resor till utvalda tävlingar och vallaservice.

Anmälan öppnar: 23.e maj 2021

Startdatum: 6.e juni 2021

Välkommen till Team XC Gold

Dina drömmar är vårt mål