Ansökan

Välkommen till den andra upplagan av Team XC Gold.
Anmälan öppnas 15:e april och programmet startar 15:e maj och löper fram till 1:a april 2021. Det går att anmäla sig efter den 15:e april. Kostnaden kommer vara den samma och slutdatumet på medlemskapet är 1:a april 2021.

När anmälan inkommit så får man tillgång till våran exklusiva facebookgrupp där all exklusiv information kommer delas. Denna sida är bara tillgänglig för medlemmar. Ni som ansöker om medlemskap kommer få tillgång till denna vid kursens start.

Dessutom får de antagna medlemmarna ett inlogg till hemsidan xcgold.se där ni kan ta del av intressant information som vi ledare löpande lägger ut inom olika områden. Detta skickas ut till medlemmarna vid kursstart. Vi kommer från i år också använda oss av Zoom och Youtube för att presentera material till våra medlemmar. Mer info om det får ni i samband med er anmälan.

I och med inkommen ansökan faktureras totalbeloppet 2995 :- med 15 dagars betalningsvillkor. När betalningen är genomförd godkänner vi er i facebookgruppen. Fakturan skickas till angiven mejladress, om annat önskas skrivs detta under övrigt. Ni ansvarar själva för att söka upp vår slutna grupp på facebook (team xc gold).

Pris 2995:- inklusive moms.
Välkommen!

Ansökan