Löptest efter maxstyrka på benen

Igår körde jag benträning i gymmet. Idag var det lite träningsvärk och tunga ben, men jag bestämde ändå att utnyttja den ca 1 h långa håltimmen i familjepusslet och drog ett 7,1 km långt kuperat löptest som jag kört sedan jag var ca 9 år gammal. Tiden var inget att skryta med. Snittpulsen låg på dryga 95% av max men blev mest trött i låren.

Att träna effektivt och planlägga träningen är inte lätt när man är hemma själv med 2 st barn men den genomförda träningstimmen känns som den tog rätt bra.

Nästa vecka drar jag till västkusten och ska vara instruktör på ett läger i Fjällbacka. Ska bli roligt och inspirerande att komma ner och träffa nya träningsglada männinskor

https://www.vastsverige.com/tanum/evenemang/rullskid–och-loparlager/?site=145

Jerry Ahrlin