Nu har anmälningarna börjat rulla in

Idag har jag dundrat på löpbandet. Eller dundra är väl att ta i om vi skulle prata med kenyaner men ok gick det i alla fall.

Planen var ett pass som skulle innehålla 5*4 min med 2 minuter vila på 4,5 % lutning och 17,1 km/h. Tyvärr var jag lite dåligt uppvärmd på första draget så fick dra handbromsen efter halva 3.e draget och gå ner i hastighet innan jag ökade på igen på de sista.

Har också precis pratat med Daniel Rickardsson i som befinner sig i Toblach och som är riktigt taggad inför starten av Team XC Gold 1:a november.

Dessutom pratade jag med en idol och god vän till mig vid namn Kjell Enhager som kommer dela med sig av smått och gott inom idrottspsykologi under året.

Igår kom dessutom de första anmälningarna in 🙂 Kul!

Nu kör vi!

Hälsningar

Team XC Gold